Etusivu
Polttopuiden mittatavat
Polttopuut
Polttopuiden tuotanto
Polttopuiden tilaus
Yhteystiedot


puh. 0400 809 137

Polttopuiden tilaus


Muista tarkistaa polttopuuvarastosi puumäärä, ettei tule sitä tilannetta saunapäivänä, että polttopuut on loppu. Halkokauppiaan aforismi: "Polttopuut eivät lopu yllättäen ellei niitä varasteta." Sopiva tilausaika on 2-3 viikkoa ennen puiden tarvetta. Voimme silloin niputtaa samalle alueelle useamman tilauksen samaan kuormaan eli pienemmät kuljetuskulut. Pienin toimitusmäärä on kaksi mottia ja siitä parillisin luvuin ylöspäin johtuen lokerikkolavasta ( katso sivu Polttopuiden tuotannon esittely.) Tilauksen voi jättää puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tilaukseen täytyy ilmoittaa yhteystiedot: puhelinnumero, osoite ja tilattava puumäärä sekä puulaatu. Tilauksen saatuamme otamme teihin henkilökohtaisesti yhteyttä, jolloin sovimme toimitukseen liittyvät yksityiskohdat ja pohdimme yhdessä teille parhaiten sopivat puut.

POLTTOPUIDEN TOIMITUS

Kun toimitusajankohta on käsillä, otamme teihin yhteyttä edellisenä iltana ja sovimme alustavasta tuonti- ajasta. Polttopuut tuodaan pihalle kuorma-autolla, josta purku tapahtuu kippaamalla puut pihalle. Asiakkaan on hyvä merkitä kippauspaikka erehdysten välttämiseksi esim. kyltillä PUUT TÄHÄN, ettei puut mene naapurille. Paikalla olisi hyvä olla suojapeite, jolla peitämme puut säältä suojaan. Varaa myös puiden alle peite, jolloin roskat on helpompi siivota pois. Kuorma-auto-toimituksessa pyrimme siihen, ettemme tallaa ruusu- penkkejä ja hajota räystäslautoja asiakassuhteen jatkuvuuden takaamiseksi. Suunnittele kippauspaikka huolella ottaen huomioon kuorma-auton koko. Kuorma-auton vaatima tila on: leveys n. 2,7 m, korkeus n. 3,4 m ja pituus 7 m. Liukkailla keleillä hiekoita myös kulkuväylä.

POLTTOPUIDEN NOUTOPALVELU

Mikäli puuntarpeesi on vähäinen tai toimitus kuorma-autolla hankalaa, voit toki itse noutaa puusi meiltä, kunhan ilmoitat siitä etukäteen. Puut ovat valaistussa hallissa sisällä joten lumilapion voit jättää kotiin.

AJO-OHJEET

Puhelimitse.Hannu Harju 19700 SYSMÄ     Puh.0400-809137     (03)-7178244      hannu.harju(se kumma kiemura)halkokauppiasharju.fi